Kolumbijska glumica 'rođena' je za pripijene haljine koje naglašavaju njen tanak struk, raskošne grudi i bokove. Njena put pak najviše voli jarku crvenu boju koja će cijelu kombinaciju odvesti na sasvim novu razinu

Ako netko zna nositi pripijeno i crveno onda je to glumica Sofija Vergara. Latino boginja odjenula je dugu haljinu do gležnjeva koja je s njenim isklesanim tijelom igrala 'skrivača'.

Haljina je, naime, sastavljena od gustog crvenog tkanja na predjelu grudi i bokova, dok je dekolte, struk i noge pokriven poluprozirnim tkanjem, odnosno končanom čipkom koja je privlačila pažnju fotoobjektiva na crvenom tepihu.

Sofia Vergara cijelu je kombinaciju 'podignula' srebrnim sandalama na visoku potpeticu te je kombinirala uz decentnu šminiku, raspuštenu kosu i crnu pismo-torbicu.

Sofia se pojavila na svečanom banketu organizacije stranih novinara u Hollywoodu (Hollywood Foreign Press Association) koji su inače glavni inicijatori dodjele filmskih i televizijskih nagrada Zlatni globus, ali koji su ovom prilikom dodjeljivali stipendije za neke neprofitne organizacije filmskih djelatnika.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako Sofia izgleda u crvenim modnim kombinacijama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju