Svjesno ili nesvjesno, ženama je na muškarcima privlačna činjenica da imaju očinske instinkte, da su dobri tate, da znaju s djecom... Izdvojili smo pet seksi nogometaša tata s kojim biste rado dijelili klupu na roditeljskom sastanku

1. Dejan Lovren, Hrvatska
Nakon što su nedavno golišave fotografije hrvatskih nogometaša u Brazilu obišle svijet, nemalo je kojoj ženi promakla informacija da je ona seksi guza i savršeno tijelo vlasništvo hrvatskog Apolona - nogometaša Dejana Lovrena (24).

No, tko bi rekao, ovaj hrvatski Beckham, koji je prije skoro dvije godine sa suprugom Anitom dobio kćerkicu Elenu, ponosan je tata koji se raspekmezi samo kad vidi odjeću za bebe. Naime, tada je na Twitteru objavio fotografiju odjeće koju je kupio za Elenicu.

2. Gerard Piqué, Španjolska
Osvojio je srce 10 godina starije i tada bar 10 puta slavnije - pjevačice Shakire, a mi znamo da u njemu nije vidjela samo tipa koji je zgodan, totalno simpatičan i natprosječno inteligentan, već čovjeka koji je stvoren da bude – savršen tata. Iako njihov sinčić Milan ima samo 16 mjeseci, Piqué (27) ga je već uspio podučiti nogometu jer mali već gura loptu u video spotu Shakirine nove pjesme 'La La La (Brazil 2014)'.

Najseksi tata nogometaš je:

glasova:

3. Iker Casillas, Španjolska
Jedan od najboljih svjetskih vratara, 33-godišnji Iker Casillas oličenje je šarma, koji mu je dodatno porastao otkad je nedavno postao tata sinčića Martina. Kako se to dogodi muškarcima, objasnio je i sam: 'Dijete je nešto najbolje što vam se može dogoditi, razlog zbog kojeg želite svakog jutra ustati iz kreveta. Dolazim kući s nekom novom vrstom energije!'.

>> Niko Kovač: 10 frajerskih izdanja najzgodnijeg izbornika

4. Eden Hazard, Belgija
Djeluje zrelo, samouvjeren je nogometaš a isto tako i otac, a tako je mlad – samo mu je 23 godine. Zato nam je ovaj otac dva dečkića, Yanisa (4) i Lea (2) tako privlačan. Izjavio je kako sve svoje slobodno vrijeme najradije provodi uz ženu i djecu. Neki bi rekli – papučar, no mi bismo rekli – petica!

5. Luis Suarez, Urugvaj
Ne samo da je u braku pet godina s partnericom u koju se zaljubio još s 15 godina, ovaj 27-godišnji opasan tip je seksi jer je ponosan otac četverogodišnje kćerkice Delfine i 19-mjesečnog sinčića Benjamina. Kad ih vidite na fotografijama s tatom Luisom, u sekundi zaboravite one njegove crvene kartone, svađe, vrijeđanja, i pokoji zagriz koji mu se omakao u žaru nogometa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju