Visoki stupanj ženstvenosti i bezvremenska ljepota kratki je opis glumice Catherine Zete Jones koja i u 44. godini života izgleda jednak atraktivno kao i osamdesetih godina, na samom početku karijere

Gdje god da se pojavi Catherine Zeta Jones uvijek se nađe u prvom planu, a svaki crveni tepih kojim ona prošeće prepun je fotografa koji jedva čekaju uhvatiti trenutak u kojem strpljivo pozira u najelegantnijem izdanju.

>> Catherine Zeta prije 20 godina i danas

Tako je bilo i na premijeri filma 'RED 2' održanoj u Los Angelesu za koji je Catherine odabrala toaletu koja ostavlja bez daha. Crna mini haljina otvorenih ramena od vrha do dna prekrivena zavodljivom čipkom savršeno se stopila s vitkom figurom atraktivne crnke.

Iako živi u svijetu u kojem prvi znakovi starenja na licu nisu dobro došli Catherine Zeta Jones svoje bore smijalice ne pokušava skriti

>> Catherine Zeta-Jones: Prirodna ljepota koja ne blijedi

Elegantna frizura na stranu obogaćena gustim i krupnim kovrčama te prirodno lice ukrašeno decentnim make-upom u blagim bojama cijelom su stajlingu dala snažnu dozu glamura.

Iako Catherine živi u svijetu u kojem prvi znakovi starenja na licu nisu dobro došli, 44 godine staru zvijezdu to nimalo ne opterećuje te svoje bore smijalice ne pokušava skriti već ih 'nosi' s ponosom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju