Pet mjeseci nakon rođenja sinčića Macea, Halle Berry po prvi se puta pojavila na crvenom tepihu. Jedna od najljepših žena Hollywooda izgledala je sjajno u čemu joj je pomogla toaleta stvorena za prikrivanje nesavršenosti, ali i isticanje raskošne ženstvenosti

Na humanitarnoj zabavi 'Fame&Philantropy' jedna od najatraktivnijih gošći bila je Halle Berry kojoj je ovaj event njezino drugo službeno pojavljivanje nakon rođenja sinčića Macea.

U dugoj crnoj Versace haljini stvorenoj za naglašavanje ženstvene figure, 47 godina stara oskarovka izgledala je senzacionalno iako je, poput gotovo svake žene nakon poroda, bila nesigurna u svoj izgled.

'Još uvijek nisam zadovoljna sa svojim tijelom, tako da je ovakva haljina za mene bila odličan izbor' izjavila je Halle.

>> Zablude koje prodaju mršave mame

Ono što ovakav kroj čini odličnim saveznikom ženama nesigurnim u 'kritične', ali ujedno i najputenije dijelove tijela jesu mekane falde u području struka i bokova.

>> Povratak na posao: 6 savršenih tijela samo nekoliko tjedana nakon poroda

Glumica trenutno snima TV-seriju 'Extant' čiju režiju potpisuje Steven Spielberg. U njoj će utjeloviti astronauticu koja se teško prilagođava na svakodnevni život nakon jednogodišnjeg boravka u svemiru, a seriju dodatno zanimljivom čini njezin filmski partner - Goran Višnjić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju