U šetnji New Yorkom Jennifer Lopez je otkrila svoj poznati trbuh oblikovan vježbanjem i plesom. Kratka majica otkrivala je niti previše niti premalo ovog putenog dijela tijela zbog kojeg bi zaslužila titulu 'miss trbušnjaka'

Svoju poželjnu i seksi siluetu Jennifer Lopez je posljednjih tjedana istesala do savršenstva zahvaljujući bezmesnoj dijeti temeljenoj na organskom voću i povrću te zabranjuje namirnice s glutenom i mliječnim proizvodima.

Tijekom 22 dana koliko traje ova dijeta pjevačica je izgubila 5 kilograma i, kako kaže, dobila znatno više energije nego tijekom svog uobičajenog režima prehrane. Nakon mjesec dana počela je jesti i proteine, no s obzirom da joj se ovakav način prehrane odgovara čini se da će zvijezda i dalje nastaviti u smjeru veganske prehrane.

'Uživala sam u vegan obrocima. Nikada prije se nisam tako hranila i nisam niti znala koliko se dobro osjećaš kada unosiš samo dobre namirnice u tijelo' rekla je Jennifer Lopez

Autor ove dijete Marco Borges tvrdi kako ova dijeta traje 22 dana zato jer je organizmu potreban 21 dan da prihvati nove prehrambene navike.

Donosimo vam primjer prehrane jednog dana u vegan dijeti:

Doručak
Napitak od naranče
1 šnita integralnog tosta s 2 žlice maslaca od kikirikija

Užina
1 šalica sojinog mlijeka s dodanim kalcijem
¾ šalice nezaslađenih žitarica

Ručak
2 integralne tortilje punjene s:
1 šalicom graha
¼ šalice avokada
šalšom, sjeckanom rajčicom i zelenom salatom po želji
pirjani kelj s jednom žličicom lanenog ulja
1 šalica sojinog mlijeka s dodanim kalcijem

Večera
Tofu i kuhane mlade mahune
½ šalice smeđe riže
½ šalice sezonskog voća

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju