Uloga u filmu 'The Normal Heart' razlog je zbog kojeg se gotovo najmanje eksponirana holivudska glumica Julia Roberts odlučila na gostovanje u popularnom američkom showu. Obučena u jednostavan crni kombinezon pažnju je plijenila karizmom i ljepotom

Posljednjih godina, točnije otkako je zasnovala obitelj, oskarovka Julia Roberts svoja javna pojavljivanja svela je na minimum. Idiličan život s troje djece i suprugom kamermanom Dannyjem Moderom na farmi u Novom Meksiku zgodnoj glumici draži je od pompoznih holivudskih događanja.

A da minimalna eksponiranost nimalo nije umanjila entuzijazam medija i obožavatelja prema jednoj od najdražih im zvijezda pokazalo je i nedavno gostovanje Julie u talk showu Jimmija Falonea. Jednostavno i elegantno izdanje u crnom kombinezonu odalo je nenametljivo lice glumice koja svoj status ne održava mamcima pažnje poput golišavih krojeva usmjerenih na isticanje tjelesnih atributa.

Ipak adut koji uvijek rado ističe, njegovane i duge noge i ovoga su puta zabljesnule. Na vrućem stolcu popularnog voditelja, u sjedećoj pozi koju često nazivaju testom na celulit, Julia se pridružila rijetkim sretnicama čija su bedra cijepljena od omraženih rupica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju