Kada bi SAD trebao izabrati svoju princezu, među glavnim kandidatkinjama sigurno bi svoje mjesto imala i Kyra Kennedy, nećakinja u drugom koljenu predsjednika John F. Kennedyja. Ova osamnaestogodišnja djevojka ovih se dana u Parizu priprema za 'Deputantes Ball', društveni događaj u kojem se susreću visoko društvo i visoka moda

Osamnaestogodišnja Kyra Kennedy, nećakinja u drugom koljenu Johna F. Kennedyja ući će u odabrano društvo na jednom od najglamuroznijih događaja za mlade iz utjecajnih svjetskih obitelji.

Djevojka čija je želja postati modna dizajnerica za ovaj je veliki događaj u svom mladom, ali burnom životu obilježenom i samoubojstvom majke prije dvije godine, odabrala toaletu s potpisom Dior.

'Ovo mi je prvi puta da nosim visoku modu i zato sam jako uzbuđena' rekla je Kyra.

Na pariškom balu će uz Kyru biti i Romy David, kćerka kreatora 'Seinfelda' Larryja Davida te Francesca Packer čiji je otac australski medijski tajkun Kerry Packer.

Ali da pozivnice za ovaj događaj nisu upućene samo svjetskoj 'društvenoj kremi' dokazuje i Lauren Marbe, sedamnaestogodišnja kćerka londonskog taksiste. Ona je svoje mjesto među 20 odabranih zbog kvocijenta inteligencije 161, impresivnijom brojkom čak i od one Einsteinove.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju