Otkopčani gumbići na košulji škotskog frajerčine Gerarda Butlera otkrili su prizor zbog kojeg bi ga prije nekoliko godina promicatelji muških beauty zakona proglasili neurednim. No istaknut ljubavni tepih zvijezdu povijesnog spektakla '300' uvrštava među najpoželjnije frajerčine koji su istaknutom prirodnošću muževnost vratili na velika vrata

Svaki golišavi filmski prizor najvećih zavodnika 70-tih i 80-tih godina prošlog stoljeća otkriva u prvom planu torza prekrivenim gustim ljubavnim tepihom, dlakavost je tada bila odraz muževnosti.

>>10 stvari koje frajeri rade ne znajući da su jako seksi

No čupavi trend početkom 90-tih godina u potpunosti je iskorijenjen, na scenu su tada došli novi tipovi muškaraca, metroseksualci predvođeni celebrity nogometašem Davidom Beckhamom.

 

Dlakavost je dovedena u loš kontekst, ona je bila odraz muškarca koji ne drži pretjerano do svoje higijene i izgleda. Općeprihvaćeni trend u prvi je plan izbacio golišava prsa prekrivena mišićnom masom i nauljena uvijek spremna za poziranje.

Muškarac s dlakavim prsima je:

glasova:

No glatke mišićavce porazila je nova statistika u kojoj više od 50 posto žena ljubavni tepih smatra puno privlačnijim od savršeno ulickane kože. Beckhama, Daniel Craiga iz igre su izbacili ženama najseksepilniji muškarci današnjice koji ne kriju svoju prirodnost niti je žele uljepšati.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju