Tyra Banks najbolji je dokaz da ljepota žene dolazi u svim veličinima, bojama i oblicima. Ova 40 godina stara televizijska voditeljica, glumica i bivši supermodel uživa u svon raskošnom tijelu i oblinama i ne žali što više nije aktivna ispred fotoobjektivnom i na modnim pistama

Tyra Banks krasila je naslovnice magazina Sports Illustrated i bila orginalna Viktorijina anđelica koja je s Gisele Bundchen nosila revije intimnog rublja ove poznate robne marke.

I dok Naomi Campbell, s kojom su je često puta uspređivali, i dalje povremeno radi na modnoj pisti, Tyra je 'okačila štikle o klin' te se prepustila drugim projektima.

Kao voditeljica vlastitog talk-showa koji se na američkoj televiziji s uspjehom emitirao sredinom 2000.-tih i kojeg je hvalila čak i legendarna Oprah, ali i kao sutkinja modnog reality showa America's Next Top Model Tyra je uvijek isticala da je ljepota žena dolazi u različitim veličinama.

Ne čudi stoga što ova 'pantera' i dalje izgleda odlično u četvrtom desetljeću, te unatoč činjenici što je njena silueta mnogo zaobljenija nego u supermodelskim danima.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako Tyra 'gušta' u svojim oblinama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju