Sao Paolo slavi žensku različitost i ljepotu u svim veličinama. Kraj kolovoza u glavnom brazilskom gradu poznatom po najljepšim modelima svijeta već je tradicionalno rezervirano vrijeme za Fashion Week, na kojemu su glavne zvijezde modeli za XXL veličine

Ako je suditi prema ljestvicama najtraženijih modela iz Brazila dolaze neke od najljepših žena svijeta.

To dodatno potvrđuju i kadrovi s njihovih pješčanih plaža gdje i 'obične' djevojke svojom ljepotom šišaju slavne ljepotice s modne piste poput Gisele Bundchen i Allesandra Ambrosio.

Sao Paolo slavi ljepotu žene u svim veličinama, pa ne čudi što je upravo ovaj brazilski grad domaćin Tjedna mode za xxl modele

Iznenađujuće, upravo je brazilski glavni grad jedan od rijetkih modnih meka svijeta koji krajem svakog kolovoza upriličuju Tjedan mode za 'plus size' modele, koje s ponosom nose modne revije xxl veličina.

Na Fashion Weeku najviše medijske pažnje privukli su modeli koji su nosili modnu reviju ljetne kolekcije kupaćih kostima i odjeće za hodanje uz plažu, koje će preplaviti svjetske plaže sljedeće godine.

Raskošni modeli ponosno su nosili kupaće kostime jarkih boja, donje rublje obrubljeno čipkom, te otkrivajuće suknjice od tila bez obzira na obim struka i celulit na nogama, a cijeli stajling završili su visokim potpeticama u boji kože koje vizualno izdužuju nogu.

U našoj fotogaleriji pogledajte djelić užarene brazilske atmosfere s Tjedna mode u Sao Paolu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju