Na dodjeli počasne nagrade Oscar kada su sa zlatnim kipićima u ruci pozirali Angelina Jolie, Angela Lansbury, Steve Martin i Piero Tosi, jedna od uzvanica bila je raskošna Raquel Welch. U crvenoj pripijenoj toaleti, križancu plesnog trikoa i haljine, svojom je pojavom pokazala tko zaslužuje počasnu nagradu za najdugovječniji seksepil

Od 1966. Godine kada ju je film 'Milijun godina prije Krista' lansirao u seks simbol, Raquel Welch je i dalje jedna od najsenzualnijih žena svijeta uz koji bi se samo najsamouvjerenije glumice usudile pozirati.

Dok perjanica putenosti 'mladog Hollywooda' Scarlett Johansson svoju ženstvenost iskazuje u retro izdanjima u duhu romantičnih 50-ih i 60-ih godina, 73 godine stara Raquel ostaje vjerna razmetljivim i upadljivim 80-ih godinama prošlog stoljeća.

U takvom je modnom raspoloženju bila i na dodjeli počasnih Oscara u Hollywoodu za koji je odabrala pripijenu crvenu haljinu ogoljelih ramena.

'Križanac' plesnog trikoa i toalete njezin su omiljeni odjevni komad, a boja strasti baš kao i animal printevi omiljeni su odabiri ove neuništive ljepotice irsko-bolivijskog podrijetla.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju