Sarah Jessica Parker naučila nas je važnosti brendova Blahnik i Louboutin glamuroznim pojavljivanjima na crvenom tepihu, ali i utjelovljenjem modne ikone Carrie Bradshaw u tv seriji 'Seks i grad'. Sada nam želi poručiti da je vrijeme za godišnji odmor

Ljeto je stiglo i u dom Sarah Jessice Parker. Američki fotografi uhvatili su je u društvu sina Jamesa u za nju netipičnom casual izdanju. Sarah je za šetnju New Yorkom odjenula plave skiny traperice, pamučnu sivu majicu s motivom morskog psa iz filma 'Ralje', te ravne cipele marke 'Sperry Top-Sider' koje su namijenjene lješkarenju na kakvoj jahti ili čamcu.

Casual stayling Sarah Jessice Parker pokazuje da je vrijeme za godišnji odmor

Odmor na nekoj glamuroznoj lokaciji će ipak pričekati, jer glumica nikad nije bila zaposlenija. S vlastitom produkcijskom kućom trenutno razrađuje novu televizijsku seriju u kojoj će se pojaviti kao glavni lik – čitavo desetljeće nakon prestanka snimanja Seksa i grada.

Za robnu marku 'Nordstrom' i u suradnji s Manolom Blahnikom radi na novoj liniji ženskih cipela, a za 'Hallmark' priprema ekskluzivnu liniju čestitki i papirnatog pribora.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju