Na dodjeli modnih nagrada CDFA Fashion Awards u New Yorku okupile su se brojne dame koje su i ovom prigodom odale počast modi, saveznici ljepote, maštovitosti i showbiznisa. Zvijezda koja se je savršeno ujedinila sve njezine osobine je glumica čije tijelo pješčanog sata podsjeća na dive iz 50-ih godina, Sofia Vergara

Nakon Salme Hayek, latino-ljepotice tijela pješčanog sata, svojim je bokovima Hollywood razbudila četrdeset godina stara Sofia Vergara.

Kolumbijka duga kosa tople kestenjaste nijanse koja ističe njezinu senzualnu put boje karamele, ističe svoje obline jednako srčano kao što i pristupa svojim ulogama.

>> Televizijski Oscari: Top 5 najčarobnijih haljina

Sofia Veraga ističe svoje obline jednako srčano kao što i pristupa svojim ulogama

Kako to čini u najboljem izdanju imamo prilike vidjeti na fotografijama s dodjele modnih nagrada CDFA Fashion Awardsu New Yorku na kojoj se pojavila u smaragdnoj zelenoj haljini čije su uske falde obgrlile njezin torzo stavljajući u prvi plan dekolte, struk i raskošne bokove.

>> Sofia Vergara: Seksi trudnica u vrtoglavim štiklama

A za najvišu ocjenu glamuroznosti pobrinula se ogrlica isprepletena dijamantima i smaragdima dizajnerice Lorraine Schwartz.

Na ovom prestižnom slavlju mode nagradu za najboljeg dizajnera ženske mode primili su Jack McCollough i Lazaro Hernandez iza Proenza Schouler, dok je za najboljeg međunarodnog dizajnera roglašen Riccardo Tisci, kreativni direktor modne kuće Givenchy.

Nagrada za životno djelo pripala je dizajnerici prije svega poznatoj po najtraženijim vjenčanicama, Veri Wang.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju