Još uvijek se zbrajaju troškovi jednog od naskupljih zvjezdanih vjenčanja ikad. Novopečeni supružnici Kim Kardashian i Kanye West na svoju su svadbenu svečanost potrošili više od 12 milijuna dolara. Pa iako njihove nule nisu prestigle naše domaće zvijezde, svojim su raskošnim slavljima ljestvicu potrošenih iznosa doveli do 3 milujuna kuna. Donosimo 8 najskupljih domaćih vjenčanja

Bilo da njima žele ostvariti snove ili pokazati moć vjenčanja domaćih zvijezda nekada itekako nalikuju na holivudska, u tom kontekstu prednjače svadbena slavlja nogometaša, potom poduzetnika, glumaca i naposljetku pjevača.

1. Jedno od najelegantnijih koje se pamte bilo je ono nogometaša Nike Kranjčara i bivše mu supruge Simone Fistrić. Cvjetne aranžmane potpisao je jedan od sinonima kretaivnosti i autor priručnika za vjenčanja, umjetnik Saša Šekoranja.

Vjenčanje Ive Majoli visoko je na ljestvici najskupljeg, čak milijun i pol kuna koštao je dan iz snove naše najuspješnije tenisačice



2. Saša je bio zadužen i za izlog raskoši na svadbenom slavlju nogometaša Mihaela Mikića i top modela Ljupke Gojić, Saša ga pamti po ivančicama koje su osim u svadbenom buketu mladenke bile utkane u svaki dijelić ukrašenog prostora.

3. Dubrovnik su za ulazak u bračnu luku odabrali nogometaš Dario Srna i Mirela Forić, njihova proslava se ubraja među najskuplje naimje samo na smještaj uzvanika potrošeno je 100 000 kuna, goste su zabavljali Jole i Halid Bešlić. Osim po utrošenim basnoslovnim iznosima, najviše se pak pričalo o mladenkinoj vjenčanici koju je dizajnirala Matija Vuica.

4. Dubrovačka oaza bila je poprište još jedne nevjerojatno glamurozne svadbe, kći košaškaša Andre Knege i ekonomist Boris Vidić pred morem uzvanika razmjenili su bračne zavjete. Proslava je održana na tvrđavi Lovrjenac, slavlje je na kratko poremetio pljusak zbog čega su brojen euzvanice i među njima Nina Badrić do tvrđave stigle bosonoge.

5. Samo na catering i cvjetne aranžmane glumac Tarik Filipović i bivša misica Lejla Šehović potrošili su 80.000 kuna.

Uz račun od 3 milijuna kuna najskuplja svadba je ona Nikoline Pišek i Vidoja Ristović smještena na Azurnoj obali, 70 uzvanika privatnim avionom stiglo je u Monte Carlo na trodnevno slavlje

6. Kada je riječ o nulama potrošenima za vjenčanje ono Ive Majoli visoko je na ljestvici najskupljeg, čak milijun i pol kuna koštao je dan iz snove naše najuspješnije tenisačice. Uzvanici, među kojima su bila brojna svjetsi poznata imena plesali su na zvukove Gipsy Kingsa, Saša Šekoranja je bio majstor aranžmana i ove svadbe za koju su se danima prije dopremali kamioni cvijeća.

7. Pjevač Tony Cetinski rekorder je izricanju sudbonosnog 'da', učinio je to naime čak pet puta i zbrajajući njegove iznose potrošene za svadbena slavlja, brojka prelazi dva milijuna kuna. Od avanturističkog, romantičnog pa do posljednjeg grandioznog, Tony je isprobao sve najpopularnije načine svadbenih proslava.

8. Uz račun od 3 milijuna kuna najskuplja svadba je ona Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića smještena na Azurnoj obali, 70 uzvanika privatnim avionom stiglo je u Monte Carlo na trodnevno slavlje. Uživalo se u delicijama, vrhunskom smještaju i zabavi s mladencima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju