Svjetla nijansa tankih pramenova zlatnog odsjaja napravljenih po popularnoj ombre tehnici bojanja čija mekoća kosi daje volumen, a lice pomlađuje za nekoliko godina trendi je frizura koja bi nakon više od 20 godina mogla s trona skinuti i najpopularniju 'Rachel' frizuru

Zanosni adut kojim se ističe britanska glumica sa stalnom adresom u Los Angelesu, Kate Beckinsale je zadivljujuća gusta kosa kojom je oduzimala dah i kao junakinja u akcijskom filmu 'Total Recall'.

Kate Beckinsale vlasnica je zanosne frizure istaknute trendi ombre pramenovima



Naime kako su brojne Amerikanke nedavno otkrile njezina savršena frizura bila je jedini razlog koji im je oduzimao pažnju s Kateinog  partnera u filmu, seksepilnog Colina Farrella.

Zavodljiva gusta u korijenu smeđa nijansa kose prošarana zlatnim pramenovima koji se od polovice dužine pretapaju u svijetlu nijansu boje meda dio su popularnog ombre načina bojanja kose, koji lice ljepotice Kate pomlađuje, a put čini baršunastom.

Trendi zanosna frizura sudeći po popularnosti mogla bi nakon više od 20 godina vladavine s trona skinuti nedodirljivu 'Rachel' zurku koju je Jennifer Aniston sredinom 90-ih nosila u seriji 'Prijatelji'.


 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju