Do dolaska proljeća ostalo je malo više od mjesec dana, a toplijim danima veselimo se i zbog nove modne sezone. Tenisice su zasigurno jedan od najtraženijih proljetnih modnih artikala, a kako bismo vam olakšali potragu za pravim parom, pronašli smo 10 modela koji vizualno izdužuju noge

Galerija Novi modeli tenisica iz trgovina u kojima noge izgledaju duže Novi modeli tenisica iz trgovina u kojima noge izgledaju duže - 3 Novi modeli tenisica iz trgovina u kojima noge izgledaju duže - 1 +6 Topshop, 238 kn Tenisice na platformu i u nadolazećoj modnoj sezoni bit će popularan komad. Model tenisica s debljim đonom mnoge djevojke i žene vole nositi jer tenisice s ovim "dodatkom" izgledaju finije zbog čega se lako mogu kombinirati uz suknje, haljine pa i finije modele hlača. Također, u tenisicama na platformu noge će izgledati duže, pa i vitkije.

U ponudi novih modela tenisica za proljeće prevladavaju svjetlije boje, neizostavna bijela, ali pronašli smo i vječne crne kojima se neke pripadnice nježnijeg spola, unatoč trendovima, uvijek vole vratiti.

U fotogaleriji razgledajte 10 novih tenisica na platformu cjenovnog ranga od 89 do 2790 kuna koje će ovoga proljeća sigurno biti vrlo tražene.
Novi modeli tenisica iz trgovina u kojima noge izgledaju duže - 9 Stradivarius, 249,90 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju