Suknje su ove sezone vrlo poželjan komad u garderobi, a zbog odličnih modela koji se mogu naći u trgovinama, lako biste mogli zaboraviti i na omiljene traperice

Galerija Suknje iz trgovina čiji krojevi laskaju figurama od broja 36 do 44 - 9 Suknje iz trgovina čiji krojevi laskaju figurama od broja 36 do 44 - 7 Suknje iz trgovina čiji krojevi laskaju figurama od broja 36 do 44 - 3 +5 Mango, 349,90 kn Ukoliko i niste velika ljubiteljica suknji predlažemo vam da im ove sezone ipak date priliku jer ćete s ovim komadom itekako osvježiti garderobu, a kupite li pravi model, u njemu ćete se osjećati dobro i samopouzdano.

Suknje su ove sezone vrlo poželjan komad u garderobi, a zbog odličnih modela koji se mogu naći u trgovinama, lako biste mogli zaboraviti i na omiljene traperice

Midi i duge suknje definitivno su hit sezone, a u mnoštvu modela mogu se pronaći i oni koji će laskati figuri bez obzira nosite li veličinu 36 ili 44. Za ljubiteljice ženstvenog stila tu je suknja pencil kroja s cvjetnim uzorkom, volite li više lepršaviji kroj možda vam se svidi crna suknja s bijelim točkicama i volanima, suknja lagano asimetričnog kroja na okomite i dijagonalne pruge ili karirana lanena suknja s gumbima. Tu je i neizostavan plisirani model kao i vječni traper ukrašen gumbima i bijelim cvjetnim uzorkom.

Izbor je širok, na vama je samo da prolistate našu fotogaleriju u kojoj smo skupili suknje iz trgovina čiji krojevi odlično pašu figurama od broja 36 do 44 i izaberete model za sebe.
Suknje iz trgovina čiji krojevi laskaju figurama od broja 36 do 44 - 2 Pull&Bear, 179,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju