Prelijepa 36-godišnja Brazilka Adriana Lima bacila se u voditeljske i producentske vode. Slavna manekenka vodit će novi show "American Beauty Star"

Manekenka Adriana Lima producentica je i voditeljica novog natjecateljske reality emisije "American Beauty Star".

Kao što kaže naslov, brojni vizažisti i frizeri u emisiji će se natjecati za titulu američke beauty zvijezde, ali i za nagradu u vrijednost od 50 tisuća dolara te editorijal u teen izdanju magazina Vogue. Imat ćemo razne izazove, od makeovera do looka za crveni tepih, kazala je Adriana.

Ljepotica vrijedno promovira svoj novi projekt pa je tako gostovala u jednoj emisiji. Na intervju je stigla odjevena u crne hlače brenda Zhivago i košulju kolumbijske dizajnerice Johanne Ortiz.

Asimetrična bijela strukirana košulja s raskošnim volanima, puf rukavom i plaštem koji se s jednog ramena preko leđa spušta sve do koljena uistinu je upečatljiva, ali i pomalo nespretna za nošenje. U potpunosti je izrađena od pamuka, zbog čega se jako lako gužva, a s obzirom na kroj i raspored materijala, gužvanje je jednostavno neizbježno.

Žene dobro znaju koliko je peglanje klasičnih košulja zamorno, a sama pomisao na peglanje ovog modela s nekoliko slojeva pamuka mnoge od njih natjerala bi da je jednostavno ostave u ormaru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju