Žene diljem svijeta obožavaju modni stil Blake Lively koja se zahvaljujući ulozi u seriji "Tračerica" prometnula u pravu trendsetericu

Galerija Blake Lively Čizme brenda Tod\'s (935 eura) Blake Lively +2 Blake Lively Na predstavljanje nove capsule kolekcije talijanskog modnog brenda Tod's, američka glumica Blake Lively pojavila se u za nju poprilično neobičnom izdanju.

Za ovakav tip događanja inače bira elegantnije odjevne komade, ali ovaj put odlučila se za - trenirku.

 

A post shared by Barneys New York (@barneysny) on

Udoban sivi model od velura s potpisom brenda čiju je kolekciju razgledavala u luksuznoj modnoj kući Barney's nadopunila je njihovim čizmama s visokom potpeticom i kožnatom smeđom torbicom sa zakovicama.

 

A post shared by Tod's (@tods) on

Hvala ranim 2000-ima na povratku. Drago mi je što sam mogla disati tijekom večernjeg izlaska. Mala životna zadovoljstva, napisala je Blake na svom Instagram profilu uz fotografiju kombinacije.

Većina njezinih pratitelja na društvenim mrežama s oduševljenjem je pohvalila odluku 30-godišnje mame da na predstavljanje kolekcije dođe u trenirci, a oni koji su je smatrali neprimjerenim odabirom i pokudili kombiniranje s čizmama bili su u manjini.
Čizme brenda Tod\'s (935 eura) Čizme brenda Tod\'s (935 eura) Foto: Tod\'s
Možda je trendseterica Blake ovim izdanjem započela veliki povratak plišanih trenirki koje su mnoge žene obožavale nositi u prošlom desetljeću.

U galeriji pogledajte kakve kombinacije inače nosi na sličnim događanjima.
 

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju