Na dodjeli prestižne nagrade "Veuve Clicquot Business Woman Award" okupile su se mnoge poznate dame, a među njima se posebno istaknula Branka Krstulović

U Zagrebu se u organizaciji magazina Storybook i Miva galerijeodržala dodjela nagrada "Veuve Clicquot Business Woman Award". Nagrada se svake godine dodjeljuje uspješnim poslovnim ženama diljem svijeta, a osnovana je 1972. u čast Madame Clicquot, iznimne poslovne žene koju je krasila hrabrost i istaknuti poduzetnički duh.

Među brojnim poznatim damama koje su došle na dodjelu bila je i Branka Krstulović. Po mnogima najljepša hrvatska misica odavno je iza sebe ostavila modne piste i zamijenila je uspješnom karijerom u marketingu.

Gdje god se pojavi, Branka plijeni pažnju svojim besprijekornim izgledom, a tako je bilo i na ovoj dodjeli. Elegantna 42-godišnjakinja odjenula je crnu bluzu s mašnom i hlače ekstra visokog struka. Model sa sitnim houndstooth uzorkom istaknuo je njezinu uistinu besprijekornu figuru, a kombinirala ih je uz fantastične srebrne salonke modne kuće Gucci.

Zlatna verzija ovih salonki s potpeticom od 10 centimetara može se kupiti za 870 dolara, a u prodaji je i srebrna verzija s potpeticom od 5 centimetara koja košta 795 dolara.

U galeriji pogledajte modele hlača visokog struka po uzoru na Branku Krstulović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju