U Mülleru Vas u utorak, 24. travnja očekuje Dan beba i nevjerojatnih 15% popusta na cjelokupan BABY asortiman*.

 

Galerija PR PR PR +1 PR  Od samog početka želite samo najbolje za svoje sunašce, a to Vam pokraj renomiranih marki nudi i Müllerova robna marka Beauty Baby. Neovisno radi li se o poznatim Beauty Baby pelenama, kašicama, bočicama ili kremama – kod svih proizvoda su kvaliteta i sigurnosni standardi na prvom mjestu. Cilj je zajedno sa stručnjacima razvijati inovativne proizvode za njegu djeteta, prehranu ili igru od prvih dana bebina života.

PR PR

Ovo je idealna prilika za obnavljanje zaliha proizvoda za Vaše najmanje, tim više što su ovoga puta u akciju uključene i apsolutno sve pelene, kojih zasigurno nikad nije viška. Iskoristite atraktivan popust ili upoznajte nove proizvode za Vašu bebu. U Mülleru Vas čeka preko 2.000 proizvoda iz segmenta njege beba, prehrane, igrački i raznih dodataka. Dragi roditelji, vidimo se u Mülleru!

PR PR

*Popust ne vrijedi na knjige, slikovnice, multimedijska izdanja, foto usluge, nadomjesno mlijeko 1 i PRE te darovne kartice. Popust se oduzima neposredno na blagajni. Različiti popusti se međusobno ne zbrajaju, a akcije isključuju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju