Tražite li poseban poklon za dječji rođendan, rođenje djeteta ili drugu prigodu, onda svakako posjetite domaću internet trgovinu Annika baby koja je nedavno u ponudu uvrstila i preslatke dječje kofere nizozemskog brenda A little lovely company

Skandinavske proizvode prate dobra reputacija, a prepoznali su to i osnivači domaće internet trgovine Annika baby u kojoj se mogu pronaći dječja oprema, dodaci za dom, igračke i ostale potrepštine za mame i tate. Također, ovo je mjesto za sve one koji su u potrazi za originalnim poklonom za dječji rođendan, rođenje djeteta ili drugu prigodu.

'Skandinavske proizvode prati dobra reputacija, a prepoznali su to i osnivači domaće internet trgovine Annika baby u kojoj se mogu pronaći dječja oprema, dodaci za dom, igračke i ostale potrepštine za mame i tate'

Annika baby je pokrenuta prije nekoliko godina u želji da se na naše tržište dovedu poznati skandinavski, ali i ostali europski i svjetski brandovi specijalizirani za dječju opremu i dodatke za dom, a koji tada nisu bili prisutni kod nas. Upravo to je i naša današnja misija – omogućiti roditeljima, tetama, bakama, djedovima i svima ostalima da na jednom mjestu, iz udobnosti vlastite fotelje mogu naručiti kvalitetne, praktične i lijepo dizajnirane proizvode, a da to nisu još jedna klasična dječja kolica, još jedne puzzle, još jedna u nizu lutki. Drugačije od drugih je naša krilatica, kaže Ivana Vlak, direktorica firme Annika baby.

S namjerom da na hrvatsko tržište dovedu što više kvalitetnih i zanimljivih brendova, trgovina Annika baby u ponudu je uvrstila i nizozemski brand A little lovely company koji u svom asortimanu nudi predivne lampice za dječje sobe, ruksake, ogledala i mnoge druge proizvode od kojih su najnoviji dječji koferi.


MOTIV JEDNOROGA NAJTRAŽENIJI

Upravo su se dječji koferi pokazali kao najtraženiji proizvod na našem tržištu i osvojili su kako djecu tako i roditelje koji su se uz njih prisjetili i svog odrastanja. Koferi dolaze u šest različitih dezena – jednorog, lav, slon, oblaci u dvije boje i duh. Kako je trenutno u svijetu jednorog vrlo popularan, tako se i kod nas pokazalo da je upravo kofer s motivom jednoroga najtraženiji, ističe Ivana.

Kofer je dimenzija prikladnih za dječje ručice i dijete ga može ponijeti na piknik, za prespavati kod tete ili bake ili jednostavno da ponosno prošeće ulicom držeći preslatki koferčić u ruci. Pokazali su se idealnima za rođendanski poklon pa tako kupci, otkriva Ivana, nerijetko kupe i još poneku sitnicu koju onda slavljenik ili slavljenica može odmah i ubaciti unutra i ponosno prošetati. Koferi se mogu nabaviti po cijeni od 119 kuna, a dostava je svakodnevna.

Čak i u slučaju hitnosti, primjerice sutrašnji rođendan za koji još nemate poklon, moguće je kofer kao i bilo koji drugi proizvod iz naše trgovine, osobno preuzeti kod nas u centru Zagreba gdje uskoro otvaramo i izložbeni prostor, poručuje Ivana Vlak, direktorica internet trgovine Annika baby.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju