Eva Longoria pokazala je još jednu odličnu trudničku odjevnu kombinaciju dok je u trgovini Ron Robinson u Santa Monici kupovala potrepštine za svoju bebu. Glumica je izabrala usku crnu haljinu od rastezljivog materijala i ležernu crnu jaknicu te malu crnu torbu sa zlatnim lancem.

Galerija Eva Longoria u tenisicama kakve obožavaju nositi i Hrvatice - 5 Eva Longoria u tenisicama kakve se često susreću na hrvatskim ulicama Eva Longoria u tenisicama kakve obožavaju nositi i Hrvatice - 6 +4 Eva Longoria u tenisicama kakve obožavaju nositi i Hrvatice Dominantu crnu Eva Longoria razbila je lakom za nokte žarke ružičaste boje i bijelim tenisicama brenda Adidas. Eva je za svoj stajling izabrala potpuno bijeli model tenisica Adidas Superstar Foundation koje osvajaju svojom jednostavnošću i nosivošću.
Street style djevojaka iz centra Zagreba u Adidas tenisicima - 4 Street style djevojaka iz centra Zagreba u Adidas tenisicama (Foto: Slaven Janđel)

Tenisice Adidas za svoj street style vrlo rado biraju i brojne dame koje viđamo u središtu Zagreba. Kultne "adidasice" svako malo dožive ponovni procvat što se definitivno dogodilo i ove sezone. Da je zaista tako, uvjerite se u našoj fotogaleriji u kojoj smo izdvojili žene i djevojke u različitim modelima Adidas tenisica.
Eva Longoria u tenisicama kakve se često susreću na hrvatskim ulicama Eva Longoria u tenisicama kakve obožavaju nositi i Hrvatice (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju