Jedna mlada dama sa zagrebačkog Cvjetnog trga oduševila nas je svojom odjevnom kombinacijom u kojoj je spojila neke od najvećih ovosezonskih trendova te pritom uspjela ostati posebna i "svoja"

U moru odjevnih kombinacija koje svakodnevno možemo vidjeti na ulicama grada Zagreba istaknulo se fantastično izdanje mlade dame koja je pokazala da je majstorica u kombiniranju trendi odjevnih komada i klasika.

Pritom je uspjela ostati svoja i smisliti kombinaciju koja vas ne može ostaviti ravnodušnima, nego vas tjera da je pomno promotrite i zapitate se: "Gdje je to kupila? I ja to želim!"

Lijepa plavuša gradila je stajling na haljini modnog brenda Zara u jednoj od najpopularnijih jesenskih boja – sivoj. Naoko jednostavna upečatljiva je zahvaljujući velikom čvoru koji je automatski izdvaja iz mase. Haljinu je mlada dama ukrasila ogrlicom s mašnom u tamno zelenoj boji ukrašenoj brošem, a boja mašne savršeno se uskladila s bojom čizama.

Upravo su ovakvi statement dodaci i takozvane čizme-čarape jedni od najvećih ovosezonskih trendova, a u stopu ih prati crvena boja. Naša današnja street style zvijezda i nju je uspjela ukomponirati u svoje izdanje odabirom male crvene torbice.

Kombinaciju je zaokružila klasikom ženskog ormara, crnom kožnatom jaknom koja je mnogima vjeran pratitelj u svim dnevnim i večernjim prigodama. Ovom stajlingu i mladoj dami koja ga je osmislila dajemo čistu street style peticu za uspješno kombiniranje trendova i klasike.

Pogledajte i 7 vječnih odjevnih kombinacije koje nikada ne izlaze iz mode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju