U nadolazećoj jesenskoj sezoni vraćaju nam se popularni prošlogodišnji modeli cipela, uz nekoliko zanimljivih noviteta

1. Štikle na vezanje

Jedna od glavnih značajki brojnih modela ljetnih sandala seli se u jesensku obuću. Satenska ili baršunasta vrpca, kožnati remen ili tanka špaga – što je "vezivo" upečatljivije, to bolje, jer ovakav model cipela u jesenskoj sezoni ima i ulogu modnog dodatka.

2. Cipele "presvučene" cvjetnim uzorkom

Veliki prošlogodišnji trend ne gubi popularnost, stoga ste na dobitku u nadolazećoj jesenskoj sezoni ako ste već ugrabili jedan par za sebe. Nosit će se raskošan i razigran uzorak, bez obzira na to jesu li u pitanju štikle, gležnjače ili čizme.

3. Čizmice s vezicama

Spremanje će trajati malo dulje zbog ovih modela čizmica, ali one mogu biti toliko efektne da im to nećemo zamjeriti. Odaberite modele s klasičnim žnirancima ili njih zamijenite tankim satenskim vrpcama u boji koja može biti i drugačija od boje obuće.

4. Štikle s platformom

Ljubiteljice vrtoglavih potpetica i platforma opet dolaze na svoje. Od salonki do modela s otvorenim prstima, platforma je u nadolazećoj sezoni dobrodošla na baš svim štiklama.

5. Cipele ukrašene šljokicama

Ovakve cipele stvorit će diskoatmosferu u svakoj odjevnoj kombinaciji. Spajajte ih s neutralnim odjevnim komadima kako biste ih još više naglasili.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju