I Sofia Vergara i Jennifer Lopez velike su obožavateljice traperica koje biraju u mnogim prigodama u privatnom životu. Obje zvijezde većinom biraju uske modele koji naglašavaju figuru, ali ponekad izbor padne i na široke traperice u kakvima se figura izgubi.

Galerija Jennifer Lopez u vrećastim trapericama - 2 Jennifer Lopez u vrećastim trapericama - 5 Jennifer Lopez u vrećastim trapericama - 4 +1 Jennifer Lopez u vrećastim trapericama  

Latino dive Jennifer Lopez i Sofiju Vergaru već smo vidjeli u vrlo sličnim odjevnim kombinacijama kojima dominiraju traperice s krupnim poderotinama, a dvije ljepotice sada su opet izabrale isto.

Glumica Sofia Vergara na svom Instagramu objavila je fotografija na kojoj je odjevena u vrećasti model traperica koji je vrlo udoban, ali ne laska figuri jer je "proguta". Široke traperice špricanog dezena 46-godišnja Sofia kombinirala je uz čipkasti bijeli crop top, a kombinacija kratkog topa i spuštenih traperica otkrila je njen vitki struk i ravan trbuh.

Sviđaju li vam se vrećaste traperice kakve nose Sofija Vergara i Jennifer Lopez?

glasova:


Prije nekoliko dana, druga slavna latino diva Jennifer Lopez nosila je sličan model oversize traperica, a upotpunila ih je s uskim crnim topom i bijelim trapericama.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju