Latino diva Jennifer Lopez obožava tajice i nosi ih u svim prigodama, od odlaska u teretanu do romantičnog ručka s dečkom

Galerija Jennifer Lopez Jennifer u tajicama brenda Alo Yoga Jennifer u tajicama brenda Alo Yoga +1 Jennifer obožava nositi tajice u svim prigodama Jennifer Lopez i njezin dečko Alex Rodriguez uputili su se na romantični ručak u restoran hotela Bel-Air u Los Angelesu.

Za tu prigodu Jennifer je odabrala vrlo ležernu kombinaciju u svom stilu. Slavna ljepotica nosila je tajice u kombinaciji s crnim topom i vunenom dolčevitom "crop" kroja. Na nogama je imala tople čizme ravnih potplata s krznom, a od modnih dodataka istaknula se velika crna torba brenda Versace. Naravno, tu su bile i njezine omiljene "hoop" naušnice.
Jennifer u tajicama brenda Alo Yoga Jennifer u tajicama brenda Alo Yoga (Foto: Profimedia)
Latino diva odabrala je vrlo model tajica popularnog brenda Alo Yoga koji slavne dame obožavaju. Naime, brend se specijalizirao za izradu tajica koje oblikuju figuru zahvaljujući kombinaciji pažljivo postavljenih unutarnjih šavova i materijala.

Jennifer je nosila model visokog struka „Airbrush“. Kao što im naziv kaže, ove tajice, figurativno rečeno, returširaju figuru. Krojene su tako da podižu stražnjicu, oblikuju i zaglađuju figuru te sužavaju struk. Prema riječima proizvođača, povišenje na struku vizualno "konturira" taj dio tijela.

Tajice su trenutačno dostupne samo u crnoj boji i mogu se naručiti preko interneta, a cijena im je 473 kune.
Tajice Alo Yoga Airbrush (473 kn) Tajice Alo Yoga Airbrush (473 kn) (Foto: Alo Yoga)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju