Jessica Alba nikada ne griješi u svom modnom odabiru. Slavna trudnica snimljena je u još jednoj ležernoj kombinaciji po kojima je postala prepoznatljiva

U privatno vrijeme Jessica Alba vjerna je ležernim odjevnim kombinacijama. Glumica i poduzetnica očekuje treće dijete sa suprugom Cashom Warrenom, pa nije čudno što i dalje redovito poseže za udobnim komadima.

Za odlazak na posao u svoju tvrtku Honest odjenula je široke sive hlače, bijelu majicu i jaknu u ružičastoj boji. Upotpunila ih je ružičastim tenisicama od brušene kože s platformom koje su se sjajno uklopile u ovu kombinaciju.

Mnoge trudnice izbjegavaju nošenje visokih potpetica tijekom blaženog stanja, a liječnici im većinom ni ne preporučuju nošenje riskantnih ili nespretnih cipela. Međutim, ovakav model obuće ravnih potplata jedina je sjajna i sigurna zamjena za visoke potpetice s obzirom na to da platforma sama po sebi ima efekt štikli.

Upravo zato Jessicine udobne i sigurne platforme trudnice mogu nositi bez brige, za razliku od drugih modela koji su ipak malo riskantniji. U galeriji pogledajte još fotografija njezina izdanja i pronađite nekoliko modela trendi tenisica s platformom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju