Želite li frizuru osvježiti na jednostavan i brzi način, sve što vam za to treba je pegla za kosu. Donosimo vam 3 ideje kako sami kod kuće pomoću pegle u nekoliko minuta možete svojoj kosi i frizuri dati novi izgled

1. Osvježite ravnu kosu blagim uvojcima
Blagi uvojci nosivi su u svim prilikama, a ravnoj kosi podarit će volumen i lepršavost. Ovu frizuru najbolje je raditi na svježe opranoj kosi. Za zaigraniji, proljetni look vrhove kose uvijte naizmjence jedan prema van, drugi prema unutra.


'Želite li frizuru osvježiti na jednostavan i brzi način, sve što vam za to treba je pegla za kosu'

2. Novo lice običnog repa
Ako ne znate što biste s kosom ili je prošlo nekoliko dana otkako ste je oprali, rep je uvijek odlično rješenje. Kosu zavežite u rep te peglom lagano uvijajte pramen po pramen. Za dodatni volumen zalizani dio kose na tjemenu malo podignite pomoću češlja, a kako bi i rep izgledao bujnije lagano ga razbarušite te nanesite sprej za kosu.




3. I figaro je zamjenjiv
Da biste napravili kovrče ne treba vam figaro jer kosu možete uviti i pomoću pegle. Za najbolji efekt odvajajte pramenove te se neće dogoditi da pokoji dio kose ostane ravan. Kako se na kosi ne bi vidjeli otisci pegle, važno je da peglu ravnomjerno povlačite prema vrhovima.

Ne pritišćite peglu, nego je lagano prislonite uz pramen kose i nježno klizite tako da uvijate pramen. Za opušteniji izgled frizure, vrhove umjesto da uvijete, izravnajte čime ćete dobiti popularne bechy valove.


Kako napraviti ove tri frizure koristeći peglu za kosu isprobali smo u frizerskom studiju "Nikas" što možete pogledati u videu. Ne propustite doznati i koji je najbolji i najlakši način čišćenja pegle za kosu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju