Španjolska kraljica Letizia iznenadila je mnoge odabirom fantastične minihaljine za dodjelu nagrada

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia na dodjeli novinarskih nagrada Kraljica Letizia na dodjeli novinarskih nagrada +1 Letizia na prijašnjim dodjelama novinarske nagrade Francesco Cerecedo Kraljica Letizia opet je svojim prisustvom uveličala dodjelu španjolskih novinarskih nagrada "Francisco Cerecedo".

Bivša novinarka došla je podržati svoje kolege na 34. izdanju dodjele, a pratio ju je suprug Felipe. Lijepa kraljica oduševila je svojim neočekivanim modnim odabirom. Prijašnjih godina uglavnom se na dodjeli pojavljivala u strogim elegantnim kombinacijama sastavljenih od tamnih odjevnih komada, a ovaj put plijenila je pažnju lepršavom bijelom minihaljinom u "charleston" stilu s resicama i crnim naramenicama od baršuna.
Kraljica Letizia na dodjeli novinarskih nagrada Kraljica Letizia na dodjeli novinarskih nagrada Foto: Guliver/CoverImages
Doslovno je blistala u haljini dizajnerice Terese Helbig iz 2007. godine posutoj šljokicama koju je kombinirala s crnim salonkama modne kuće Prada i torbicom dizajnera Felipea Varele.

Kraljica se u službenim prigodama nikada dosad nije pojavljivala u ovako kratkoj haljini, a štovatelji njezina stila zaključili su kako bi ih češće trebala nositi jer joj savršeno pristaju.
  Letizia na prijašnjim dodjelama novinarske nagrade Francesco Cerecedo Letizia na prijašnjim dodjelama novinarske nagrade Francesco Cerecedo Foto: Getty Images

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju