Dizajnerica Marija Perić za početak ove jeseni priuštila nam je vrhunski modni užitak predstavivši dvadesetak novih modela ženskih torbica

Nova kampanja već na prvi pogled privlači pomalo sjetnim, toplim i zanosnim notama ženstvenog dizajna. Iz radionice Lovely Bags već godinama navikavaju nas na nosive i trendi torbice, no ove jeseni zaokružena je jedna zrela modna priča koja je spremna udovoljiti željama i najzahtjevnijih pripadnica ljepšeg spola.

Prepoznatljiva estetika Lovelyja u ovoj sezoni nadopunjena je izuzetnom funkcionalnošću.

Kolorit je, uz klasičnu crnu i sivu, baziran na toplim jesenskim tonovima smeđe, bež, bordo, maslinaste i zagasitoplave boje, s blagim dozama blush roze, električnoplave te smaragdnozelene.

Malene torbice jednostavne ili upotpunjene efektnim kontrastima materijala, ruksaci u nekoliko varijanti, šarmantno neuredne mašne na "basic" torbicama i elegantne poslovne torbe koje ćete nositi cijelu godinu pozivaju da u hladnije dane zakoračite s Lovelycom na ramenu.

Torbice dolaze u paleti različitih veličina. Izrađene su od visokokvalitetne ekokože s elementima od umjetnog krzna na pojedinim modelima. Malene torbice jednostavne ili upotpunjene efektnim kontrastima materijala, ruksaci u nekoliko varijanti, šarmantno neuredne mašne na basic torbicama i elegantne poslovne torbe koje ćete nositi cijelu godinu pozivaju da u hladnije dane zakoračite s Lovelyjevom torbom na ramenu.

Za svaku sezonu želim bolje, ljepše, posebnije, drugačije... to dugujem klijenticama kojih je svaki dan sve više i mislim da je ova kampanja najbolji primjer navedenog! izjavila je dizajnerica.

Kompletna kolekcija dostupna je u Lovely Bags Store u Zagrebu i Sarajevu, a početkom sljedećeg mjeseca svoja vrata otvara i Lovely Bags Store Beograd.

Torbice je moguće pronaći na još 25 adresa u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, o čemu se možete informirati na službenoj Facebook-stranici Lovely Bags.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju