Ljepotica Elizabeth Hurley kad god se pojavi na crvenom tepihu, bez sumnje bude u centru pažnje, ali jedan mladić ipak ju je zasjenio na proslavi 50. rođendana brenda čokolade održanog u Njemačkoj.

Galerija Sin Elizabeth Hurley izrastao je u mladog ljepotana - 3 Sin Elizabeth Hurley izrastao je u mladog ljepotana - 6 Sin Elizabeth Hurley izrastao je u mladog ljepotana - 4 +3 Sin Elizabeth Hurley izrastao je u mladog ljepotana

Glumica i model Elizabeth Hurley bila je gošća na obilježavanju 50 godina otkada je proizvedena prva Kinder čokolada, a proslava je održana u domovini slavne čokolade Njemačkoj. Za tu slatku prigodu 53-godišnja ljepotica imala je pratnju jednog zaista posebnog muškarca u svome životu – 16-godišnjeg sina Damiana.

Elizabeth Hurley kad god se pojavi na crvenom tepihu bude u centru pažnje, ali jedan mladić ipak ju je zasjenio na proslavi 50. rođendana brenda čokolade



Na prvi pogled jasno je da je mladić ljepotu naslijedio od mame i mnogi se slažu da je Damian isti Elizabeth. Odjevena u usku ružičastu haljinu i štikle u istoj nijansi, Elizabeth je pucala od ponosa pozirajući sa svojim jedincem na crvenom tepihu.

Damian Hurley krenuo je majčinim stopama te je potpisao svoj prvi ugovor za modeling s agencijom Tess Model Management, koja predstavlja i njegovu mamu. Mladi ljepotan okušao se i u glumi te imao cameo ulogu u seriji "The Royals", u kojoj glumi i njegova majka.

Elizabeth se nedavno pohvalila i da njezin sin ima jako dobro oko za fotografiju te da 16-godišnjak već snima i profesionalne fotografije za njezinu liniju kupaćih kostima. Da Damiana fotografija jako zanima, potvrđuje i činjenica da ide u fotografsku školu.

Sin Elizabeth Hurley izrastao je u mladog ljepotana - 5 Sin Elizabeth Hurley izrastao je u mladog ljepotana (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju