Mnoge ljubiteljice make-upa oduševila je vijest da na police hrvatskih trgovina stiže jedan od najhvaljenijih korektora koji u jednom potezu vrlo uspješno briše podočnjake i borice

Korektor za oči Dobar korektor za oči koristan je dodatak kozmetičkoj torbici Foto: Guliver/Thinkstock Korektor Instant Age Rewind kozmetičkog brenda Maybelline jedan je do najhvaljenijih u beauty svijetu. Ovo "čudo" za prekrivanje podočnjaka i bora oko očiju ima spužvasti aplikator koji omogućava najpreciznije nanošenje, a proizvod karakterizira i minimalno uvlačenje u linije oko očiju zbog čega korektor nije vidljiv već pruža prirodno prekrivanje sitnih nepravilnosti na području očiju.

Maybellinov Age Rewind nekoć se mogao kupiti i u hrvatskim drogerijama, ali bio je povučen iz prodaje pa su ga obožavateljice morale kupovati u inozemstvu ili se poslužiti online trgovinom. Međutim, na službenoj Facebook stranici Maybelline New York Hrvatska najavili su povratak jednog od svojih najtraženijih proizvoda u hrvatske trgovine, i to upravo zbog velike potražnje.



Cijena korektora Age Rewwind u Maybelline online trgovini je 65 kuna (9,99 američkih dolara) pa je za očekivati da će cijena i u našim trgovinama biti približna.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju