Meghan Markle u društvu supruga pojavila se na izložbi "Nelson Mandela Centenary Exhibition" u Southbank centru u Londonu koja je otvorena povodom 100.-godišnjice od rođenja bivšeg južnoafričkog predsjednika.

Galerija Torba Mulberry +0 Baloner brenda House of Nonie
Vojvotkinja od Sussexa
za ovu je prigodu nosila baloner bez rukava brenda House Of Nonie koji se prodaje po cijeni od 1085 kanadskih dolara, odnosno oko 5200 kuna.

Riječ je o modelu iz ovogodišnje kolekcije za proljeće / ljeto tog kanadskog brenda u nježnoj ružičastoj boji koji je naglasio njezinu put. Baloner House of Nonie Baloner brenda House of Nonie (Foto: www.houseofnonie.com)
Baloner-haljina koja razotkriva gole ruke nije novina u svijetu mode i među trendsetericama, ali svakako je neočekivan prizor među pripadnicama kraljevskog dvora u Engleskoj.

Ovaj trendovski model Meghan Markle je sparila sa štiklama u boji kože koje su vizualno produžile cijelu figuru te s torbicom Clifton brenda Mulberry u odgovarajućoj boji.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što je vojvotkinja od Sussexa nosila na otvaranju izložbe o životu Nelsona Mandele

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju