Meghan Markle i princ Harry i dalje se nalaze u službenom posjetu Australiji gdje prisustvuju mnogim protokolarnim susretima.

Galerija Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 1 Meghan Markle u skinny trapericama (Foto: Getty Images) +1 Meghan Markle - 2
Vojvotkinja od Sussexa
sa suprugom se provazala brodom po Sydneyjskoj luci te su se zaustavili na otoku Cockatoo gdje su prisustvovali posebnom izazovu Igara Invictus.

Iako se nalazi u službenom posjetu, dozvoljeno joj je povremeno se pojaviti i u ležernijem izdanju. Mother traperice Skinny traperice Looker brenda Mother prodaju se po cijeni od 1255 kn (Foto: internetske stranice proizvođača)

Upravo zato za ovu je priliku odabrala nešto opuštenije izdanje kojem su dominirale skinny traperice "Looker“ omiljenog joj brenda Mother iz Los Angelesa.

Skinny traperice sparila je uz štikle Millie Tabithe Simms, te s bijelim sakoom Altuzarra Acacia, a kombinaciju zaokružila sunčanim naočalama Illesteva Palm Beach. Meghan Markle u skinny trapericama (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry u posjeti Australiji Foto: Getty Images

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju