Vojvotkinja od Sussexa prvi put se pojavila na tradicionalnoj konjičkoj utrci Royal Ascot u društvu svog supruga.

Galerija Meghan sa šeširom Philipa Treacyja Meghan i Harry na Royal Ascotu Meghan i Harry +1 Meghan i Harry na Royal Ascotu Jedno od najprestižnijih društvenih događanja u Velikoj Britaniji traje pet dana te okuplja pripadnike kraljevske obitelji i visokog društva.

Osim zbog uvaženih uzvanika, utrka svake godine izaziva interes i zbog ekstravagantnih modnih izdanja.

Dok su muškarci uglavnom u odijelima i smokinzima, dame posegnu za zanimljivim haljinama i efektnim šeširima. Neki od njih uistinu su fascinantni, u skladu s njihovim originalnim nazivom na engleskom jeziku (fascinator).
Meghan i Harry Meghan i Harry (Foto: Getty Images)
Ovi posebni šeširi apsolutna su zvijezda svake odjevne kombinacije i zato je poželjno kombinirati ih s manje upečatljivom odjećom kako bi bolje došli do izražaja.

Upravo je to napravila Meghan Markle odabravši jednostavnu bijelu haljinu modne kuće Givenchy s vezenim detaljima na području struka i ukroćenu tankim remenom.

Zahvaljujući lijepoj, decentnoj i samo naoko dosadnoj haljini, grandiozni šešir omiljenog britanskog klobučara Philipa Treacyja bio je u prvom planu i zasluženo dobio svu pažnju. Mudra modna taktika lijepe 36-godišnje vojvotkinje pokazala se kao pun pogodak jer su svi pohvalili njezino novo izdanje.
Meghan sa šeširom Philipa Treacyja Meghan sa šeširom Philipa Treacyja (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju