Mi žene volimo i lijepo donje rublje i dobar parfem, a odabir mirisa je, poput odabira donjeg rublja, osobna odluka koja uključuje vjerovanje instinktima.

Galerija Parfem i rublje Guerlain - Eau de Lingerie (Foto: Guerlain.com) La Perla - In Rosa (Foto: La Perla) +0 Chloe Absolu De Parfum Eau de Parfum (50 ml), 775 kn  

A kakvom vam se čini ideja o prozračnom mirisu koji ide uz bilo što i možete ga kombinirati uz bilo koji drugi parferm istovremeno jer - stavljale biste ga na svoje svježe oprano donje rublje?

Već su i dive iz prošlosti bile poznate po kreativnim načinima upotrebe mirisa. Za Jayne Mansfield pričalo se da sve svoje rublje namiriše Chanelom 5, dok su grudnjaci Grace Kelly navodno mirisali na gardeniju.

Ovaj glamurozni trend postao je i dio modernog vremena i sviđa se svim onim ženama koje su sanjale o takvim epizodama iz prošlosti.

Danas postoje parfemi namijenjeni donjem rublju, ali ako još niste spremne na takve poteze (a i troškove), vi uvijek možete neki od omiljenih vam parfema poprskati po omiljenim komadima vašeg rublja i tako dodatno naglasiti vašu ženstvenost.

Nježne, senzualne note posvećene ženstvenosti

Taj miris neka bude glamurozna, nevidljiva podrška vašoj svakodnevnoj rutini. A morate priznati i da cijela priča ima neku posebnu, tajanstvenu draž.

Pogledajte i popis parfema idealnih za mladenke:

Parfemi za mladenke: 10 mirisa stvorenih za najromantičniji dan za pamćenje Parfemi za mladenke - 10 Parfemi za mladenke - 1 Parfemi za mladenke - 6 +7 Parfemi za mladenke - 4

Pri odabiru savjetujemo da se držite parfema koji imaju nježniju, senzualnu notu, posvećenu ženstvenosti, a imajte na umu i da rublje koje miriše na vaš omiljeni parfem budi maštu jednako kao i seksi donje rublje koje odjenete ispod najobičnijih traperica.

Još jedan trik pomoću kojeg možete vaše rublje učiniti posebno mirisnim, ali i privući pozornost vašeg partnera, je stavljanje nekog od mirisnih sapunića u ladicu s donjim rubljem.

Ukoliko vam nedostaje inspiracije, u nastavku pročitajte nekoliko parfema koji će se savršeno sljubiti s vašim omiljenim grudnjacima i gaćicama.

1. Guerlain - Eau de Lingerie

U ovom slučaju radi se o mirisu namijenjenom baš za donje rublje. Guerlain je ovim mirisom učinio dodatni beauty korak i ženama podario miris koji sa sobom donosi novi moment kada je u pitanju senzualnost.

  Guerlain - Eau de Lingerie (Foto: Guerlain.com) Guerlain - Eau de Lingerie (Foto: Guerlain.com) Foto: Guerlain.com

2. Chanel No 5 - L'Eau Chanel

Ovaj miris je laganija i svježija verzija sofisticiranog originala. Sadrži note ruže iz Grasa, a u visokim notama ovog parfema su limun, mandarina, naranča, neroli i aldehidi. Srce između ostalog čine ruža i jasmin, a dio baze je bijeli mošus.

Chloe Absolu De Parfum Eau de Parfum (50 ml), 775 kn Chloe Absolu De Parfum Eau de Parfum (50 ml), 775 kn Foto: Chloe

3. La Perla - In Rosa

Miris je ovo kojeg njegovi tvorci opisuju kao iskričav, nestašan i ženstven parfem za djevojke slobodnog duga koje su spontane u svojoj senzualnosti.

La Perla - In Rosa (Foto: La Perla) La Perla - In Rosa (Foto: La Perla) Foto: La Perla

4. Chloé - Chloé Eau de Parfum

Ovo je poseban, senuzalan i profinjen miris za sve prilike i za sva godišnja doba. Odličan je spoj cvjetova koji uključuju božur, liči i freziju u visokim notama, ružu, magnoliju i đurđicu u srcu iznad baze od cedrovine i ambera. Želite li originalni miris koji budi osjećaj klasike, onda je Chloé idealan parfem za vas.

La Perla - In Rosa (Foto: La Perla) La Perla - In Rosa (Foto: La Perla) Foto: La Perla

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju