Nina Badrić velika je ljubiteljica ženstvenih kreacija pa je tako za jedno snimanje izabrala elegantnu, bijelu haljinu francuskog dizajnera Roulanda Moureta. Haljina je maksimalno istaknula Nininu figuru pješčanog sata, a 44-godišnja diva dobila je brojne pohvale za svoj izgled

Bijela haljina do poda koja prati liniju tijela pokazala se savršenim izborom za pjevačicu Ninu Badrić. Naša glazbena diva fotografiju na kojoj je odjevena u kreaciju francuskog dizajnera Roulanda Moureta objavila je na svom Instagramu te za svoj izgled dobila najljepše komplimente.

Elegantna haljina s dubljim dekolteom maksimalno je naglasila Nininu figuru pješčanog sata, a Ninina ljepota još je više do izražaja zahvaljujući profinjenoj frizuri – pjevačica je svoju dugu kosu svezala u rep dok je prednji dio kose zalizan s razdjeljkom na sredini.

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on


Pojava Nine Badrić u bijelom mnoge je ostavila bez daha, a svoje oduševljenje izrazili su i u komentarima uz fotografiju:

Savršenstvo, prekrasna si kao uvijek, kraljica, kompliment od srca.

Nina, obaraš s nogu...

Ubuduće, da znate, prije postavljanja fotografije Nine Badrić naznačiti da nije za one koji imaju slabo srce!! Odoh odvesti muža na hitnu.

Izgleda kao miss svijeta.
 

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 
U foto galeriji pogledajte i druga izdanja Nine Badrić s istaknutim dekolteom. Pogledajte i najženstveniju figuru zagrebačke špice kakvu bi poželjele i mitske boginje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju