Niti jedna životna proslava ne može proći bez nezaobilazne torte. Maštovite i originalne ručno rađene predmet su želja velikih i malih. Zagrebačka slastičarna Dolce torte svoje bogato slastičarsko iskustvo prezentirala je u torti iz snova Nutella ukrašenom najdražim čokoladicama

Galerija Dolce torte Dolce torte Dolce torte +3 Dolce torte Kremaste i bogate okusom, torte su u današnje vrijeme postale izrazito atraktivne.

Našu je pažnju ukrala originalna Nutella torta slastičarnice Dolce torte iz Zagreba.

Bogata krema sastavljena od mascaponea i Nutelle ukrašena neobičnom instalacijom od Oreo keksića, čokoladnih dražeja, karamele, Kinder jaja i Buena, slatka je bomba kojoj je nemoguće reći ne.

Ideja za izradu torte potekla je od želje zaposlenice koja ju je htjela pokloniti dragoj osobi kao dar. Kada smo je izradili odlučili smo je fotografirati i sliku postaviti na stranicama Facebooka gdje je ubrzo postala hit, rekao je vlasnik slastičarne Jurica Marić.

Slastičarna proizvodi torte za svaku prigodu od krštenja, krizmi, vjenčanja i rođendana, a ovisno o zahtjevnosti ideje koju je izabrao kupac traje njena izrada.

Među najpopularnijim tortama su: Tri čokolade, Ferrero, Oreo i Nutella torta. Torte se rade prema narudžbi tako da kakvu god ideju imate ili želite vrijedne ruke slastičara će napraviti.

U ponudi se nalaze i vesele torte za najmlađe koji najčešće žele tortu inspiriranu likovima iz crtića kao što su Maša i medvjed i Miki Maus ili filmovima o Harryju Potteru.

Cijena Nutella torte je 280,00 kuna, a može se naručiti telefonskim putem ili na facebook stranici.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju