Jedne popularne čizme i u Zagrebu su se nametnule kao apsolutni favorit sezone koji svakodnevno viđamo u street style kombinacijama Zagrepčanki

Galerija Plavokosa dama u trendi čizmama Visoke čizme iznad koljena hit su i ove sezone Čizme iznad koljena prošle zime bile su apsolutni hit na ulicama Zagreba +4 Visoke čizme u zagrebačkim street style kombinacijama - 5 Jesensko-zimska izdanja domaćih ljubiteljica mode ne mogu proći bez dobrih čizama. Sudeći prema odjevnim kombinacijama koje su Zagrepčanke posljednjih tjedana prošetale po ulicama glavnog hrvatskog grada, ove sezone opet se nose čizme visokih sara.
Visoke čizme iznad koljena hit su i ove sezone Visoke čizme iznad koljena nose se i ove sezone (Foto: Slaven Janđel)
Mnoge dame odabrale su model iznad koljena, a među njima je i jedna mlada dama koja je nosila varijantu s ravnim potplatima u bež boji. Njezine čizme savršeno su se sljubile sa svijetlim kaputom i klasičnom crnom torbom, a kao najupečatljiviji "dodatak" definitivno se nametnula njezina plava boja kose.

Ona je odabrala neutralan model koji se lako prilagođava svakom stajlingu, ali na našim ulicama vidjeli smo i modele u jarkim bojama koji postaju apsolutna zvijezda modnog izdanja.

U galeriji pogledajte kakve još modele nose Zagrepčanke, a ako ste i vi u potrazi za svojim parom, razgledajte 8 modela čizama iznad koljena od 209 do 449 kuna.
Čizme iznad koljena prošle zime bile su apsolutni hit na ulicama Zagreba Čizme iznad koljena prošle zime bile su apsolutni hit na ulicama Zagreba Foto: Slaven Janđel

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju