Meghan Markle i prince Harry nastavili su svoju turneju posjetom australskom otoku Fraiser, najdužem pješčanom otoku na svijetu.

Galerija Meghan Markle Meghan u haljini brenda Reformation (Foto: Getty Images) Meghan je pozdravila okupljene građane +0 Meghan i Harry na otoku Fraiser

Zbog umora i manjih zdravstvenih problema uzrokovanih jet lagom vojvotkinja od Sussexa morala je propustiti službena primanja, ali iskoristila je priliku da nakratko prošeta s Harryjem i pozdravi okupljene građane.

Na otoku vladaju pravi tropski vremenski uvjeti, pa je vojvotkinja od Sussexa posegnula za maksimalno udobnom odjećom i obućom koja joj je sigurno pomogla u borbi protiv visokih temperatura i vlage.

Meghan u haljini brenda Reformation (Foto: Getty Images) Meghan u haljini brenda Reformation (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

Nosila je rasprodanu haljinu američkog brenda Reformation u potpunosti napravljenu od lana, zasigurno jednog od najugodnijih materijala, te kožnate smeđe sandale brenda Sarah Flint.

Kensingtonska palača objavila je nove fotografije vojvotkinje u ovom izdanju na svom službenom profilu na Instagramu, a zbog haljine se razvila žustra rasprava.

I dok su mnogi pohvalili ležernost vojvotkinje, njezini najveći kritičari zamjerili su joj odabir ovog modela i čak ga prozvali skandaloznim zbog visokog proreza i nedostatka rukava.

Meghan je pozdravila okupljene građane Meghan je pozdravila okupljene građane (Foto: Getty Images)

Pokušala sam se suzdržati od negativnih komentara tijekom turneje, ali ova je haljina grozna! Ništa u ovoj kombinaciji nije primjereno, čak ni za plažu! Poziran materijal i prorez duž cijele noge – neukusno. Ne znam s kim je birala odjeću, ali ta osoba treba dobiti otkaz. I ako je ovo najbolje što može odabrati za turneju, možda i ne bi trebala ići na nju. Ona i Harry većinu vremena izgledaju kao prosječni ljudi na medenom mjesecu, samo je jedan u nizu ogorčenih komentara.

Je li Meghan odabrala krivu haljinu?

glasova:

Mnogi su odmah stali u obranu vojvotkinje i napomenuli da se uopće nije radilo o formalnoj prigodi, a jednako ležerna bila je i odjeća njezina supruga. Javili su se čak i Australci, koji su napomenuli kako bi bilo smiješno da je bračni par na Fraiser stigao u elegantnoj večernjoj odjeći jer vremenski uvjeti jednostavno ne dozvoljavaju takav stajling. Drugi su joj poručili da se ne zamara komentarima jer izgleda sjajno i naprosto blista u trudnoći.

Izgleda da Meghan ne može izbjeći kritike što god odjenula pa bi zato bilo najbolje da uvijek nosi ono se njoj sviđa i u čemu joj je najudobnije.

Meghan i Harry na otoku Fraiser Meghan i Harry na otoku Fraiser (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju