Ako netko u Hollywoodu voli nositi poderane traperice, onda je to glumica Sofia Vergara. Lijepa Latina ne skida se iz ovog modela traperica, a s posljednjim odjevnim izdanjem otišla je korak dalje te je uz poderane traperice odjenula i poderanu majicu.

Galerija Sofia Vergara u \'poderanom\' izdanju - 4 Sofia Vergara u \'poderanom\' izdanju - 5 Sofia Vergara u \'poderanom\' izdanju - 8 +5 Poderane traperice Sofia Vergara kombinirala je uz top s poderotinama

Za odlazak u šoping s prijateljima na Beverly Hillsu Sofia Vergara odjenula je svijetloplave traperice s velikim poderotinama, a nije izostao ni drugi zaštitni lijep slavne ljepotice – platforme na vrtoglavo visoku potpeticu. Ovoga puta 46-godišnja glumica obula je sandale boje kože koje su dodatno izdužile njene vitke noge.

Sofia Vergara je uz omiljeni model traperica odjenula i poderanu majicu



Iako smo Sofiju već navikli vidjeti u poderanim trapericama, mnogi smatraju da je ovoga puta pretjerala jer je odjenula i sivi top s poderotinama.
 
Modni znalci slažu se da bi poderane traperice trebalo kombinirati uz finije odjevne komade kako kombinacija ne bi izgledala neukusno i "jeftino". No čini se da "kraljica" poderanih traperica ne mari za to pravilo već joj je najvažnije da nosi ono u čemu se osjeća dobro i ugodno.

Sofia Vergara u \'poderanom\' izdanju - 1 Poderane traperice Sofia Vergara kombinirala je uz top s poderotinama (Foto: Profimedia)

A da se Sofia Vergara ne skida iz poderanih traperica uvjerite se u fotogaleriji. Pročitajte i jedina situacija u kojoj Sofia Vergara ne nosi visoke potpetice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju