Rihanna je svojom pojavom zasjenila sve na londonskoj premijeri filma "Valerian". U novom hitu francuskog redatelja Luca Bessona glazbenica tumači jednu od uloga

Većina holivudskih glumica i svjetski poznatih glazbenica u svakom trenutku želi izgledati što mršavije pa zbog toga vole nositi odjeću s kojom će postići taj efekt i dodatno naglasiti svoju vitku liniju.

Rihanna se time ne zamara i nosi isključivo odjeću koja joj se svidi, bez obzira na to kako kroj odabranih odjevnih komada vizualno utječe na njezinu figuru.

Tako je za londonsku premijeru filma "Valerian" odabrala voluminoznu haljinu modne kuće Giambattista Valli iz kolekcije za jesen 2017. godine.

Dramatična crvena haljina ukrala je sve poglede na plavom tepihu, a Rihanna je svojom pojavom potpuno zasjenila sve prisutne.

Ovakav "vrećasti" kroj haljine udebljat će i najvitkiju ženu s obzirom na to da je u pitanju model rezan odmah ispod grudiju s izrazito voluminoznim donjim dijelom napravljenim od velike količine materijala. Upravo ih zato većina poznatih dama izbjegava u širokom luku.

Međutim, Rihanna naprosto obožava statement haljine, a kakve je još modele nosila dosada, pogledajte u galeriji.

Sviđaju li vam se ovakve voluminozne haljine?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju