Glumica Reese Witherspoon bila je jedna od mnogobrojnih gošći na dodjeli televizijskih nagrada Emmy, a na crvenom tepihu pojavila se u sakou koji je nosila kao minihaljinu

Oskarovka Reese Witherspoon izabrala je vrlo jednostavan, a opet efektan stajling za 69. dodjelu nagrada Emmy održanoj u Los Angelesu. Odjenula je minihaljinu bogate tamnoplave boje s potpisom Stelle McCartney koja krojem jako podsjeća na sako.

Uz kreaciju od sjajnog materijala nosila je najjednostavnije plave salonke od baršuna, a ovim stajlingom 41-godišnja glumica pokazala je da je nekada manje zaista više.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Minihaljina koja se može nositi kao sako otkrila je čvrste, lijepo izgrađene noge slavne mame, a vrlo sličan prizor vidjeli smo i prošle godine na fotografiji jedne naše pjevačice. I Severina je nosila sako kao haljinu, a to je kombinirala uz široki remen te tako naglasila struk. Severina je svoju sako-haljinu nosila uz crne sandale gležnjače ukrašene zlatnim detaljima kakvi se nalaze i na sakou.

Sako koji se nosi i kao mini haljina bolje stoji:

glasova:

Ako se nas pita, i Severini i Reese ovaj odjevni komad koji se može nositi na dva načina odlično stoji i svaka ga nosi odlično na svoj način. Kako se vama sviđaju, odgovoriti možete u anketi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju