Slavne osobe na svojim društvenim mrežama ponekad objavljuju fotografije iz djetinjstva koje ih vraćaju u najljepše dane odrastanja i bezbrižnosti. Obožavatelji vole vidjeti kaKo su njihovi idoli izgledali prije 20, 30 i više godina, neke je na starim fotografijama lakše, a neke teže prepoznati.

Galerija +0 Fotografije slavne pjevačice iz djetinjstva Fotografijom iz ranog djetinjstva, svoje fanove razveselila je i naša pjevačica Severina Kojić, i to povodom svog današnjeg 46. rođendana.

Voli vas mala Seve
, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj je jako mala i slatka, ali iz velikih tamnih očiju može se prepoznati da je to ona.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Komentirajući fotografiju, Severinini obožavatelji složili su se da njen sin Aleksandar jako sliči na nju kad je bila mala i da je bila preslatka djevojčica.

Tijekom godina Severina je postala jedna od naših najpoznatijih pjevačica, ali i modna ikona koja za svoj stil dobiva same komplimente te vrlo uspješno izvršava svoju ulogu trendseterice. U fotogaleriji se prisjetite nekih od najboljih modnih izdanja Severine Kojić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju