Prekrasni dan brojni su Zagrepčani iskoristili za šetnju centrom grada. U objektiv našeg fotografa upao i simpatični mladi par koji je držanjem za ruke otkrio svoju romantičnu i zaigranu narav


Držanje za ruku nikad ne izlazi iz mode. Riječ je o potezu koji jača bliskost između osoba, te razotkriva njihove osjećaje. Različiti stilovi držanja za ruke, odašilju određene poruke, koje su sručnjaci za govor tijela uspjeli dešifrirati.

Najčešći oblik držanja za ruke je kada jedna osoba svojim dlanom obuhvaća dlan druge osobe. Na taj način, primjerice, roditelji drže svoju djecu kad ih vode u vrtić, prevode preko ceste i slično. Tumači se kao topao izraz ljubavi I želje da se zaštititi određeni pojedinac.

Isprepleteni prsti oba dlanova kod držanja ruku, pak, izraz su strastvene ljubavničke veze. Da se ispreplitanjem prstiju može otkriti romantična duša, pokazao je i simpatični mladi par iz Zagreba koji su iskoristili slobodan dan za šetnju centrom.

Mladić je malim prstom obuhvatio djevojkin kažiprst tijekom šetnje što stručnjaci za govor tijela tumače kao zaigran potez te svojevrsni izraz flerta.

Volite li se držati za ruke s partnerom u javnosti?

glasova:



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju