Lepršavi kratki kombinezoni mnogim su djevojkama omiljeni ljetni odjevni komad. Vrlo su udobni te se mogu nositi u raznim prigodama, večernjem izlasku, na plažu, a i na kavu s prijateljicama. Kratki kombinezon za svoj street style izabrala je i ljepotica duge kose iz centra Zagreba koja je u ovom odjevnom komadu istaknula svoju vitku liniju

Šareni kratki kombinezon dugih rukava ljepotica iz središta Zagreba kombinirala je uz bijele tenisice. Uz ovakav upečatljiv odjevni predmet modni dodaci gotovo da i nisu potrebni pa je djevojka duge ravne kose nosila tek crnu torbu.

Kratki kombinezon za svoj street style izabrala je i ljepotica duge kose iz centra Zagreba koja je u ovom odjevnom komadu istaknula svoju vitku liniju

Kratki kombinezon je komad koji u prvi plan stavlja noge, pa je tako bilo i s ovom mladom damom čiji je kombinezon otkrio njene vitke noge. Pažnju je privuklo i njeno prelijepo lice, izražajne smeđe oči i pune usne diskretno naglašene blijedo ružičastim ružem.

Inspirirani street style kombinacijom prošetali smo trgovinama i pronašli slične modele kratkih kombinezona s dugim rukavima. Ponudu ovog popularnog ljetnog komada pogledajte u foto galeriji, kao i druge dame iz Zagreba i Šibenika koje nose kratke, odnosno vruće hlačice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju