Uska suknja "pencil" kroja ne viđa se ne vrlo često na zagrebačkoj špici i zato je zvijezda ove street style priče ostavila još snažniji dojam

Krasotica prelijepe duge smeđe kose za svoj dnevni izlazak u centar Zagreba izabrala je usku suknju "pencil" kroja boj crvenog vina koja je maksimalno istaknula njenu lijepu, putenu figuru.

'Uska suknja 'pencil' kroja ne viđa se ne vrlo često na zagrebačkoj špici i zato je zvijezda ove street style priče ostavila još snažniji dojam'

Suknju je kombinirala uz najlonke boje kože te bijeli top s cvijećem dužine do struka čime je dodatno naglasila svoju ženstvenu liniju tijela. Svoj street style atraktivna brineta zaokružila je crnim gležnjačama na visoku potpeticu te velikim sunčanim naočalama.

Ova dama podsjetila nas je na slavne ljepotice koje se također mogu pohvaliti ženstvenim tijelima, a vjerujemo da bi mnoge od njih poželjele izgledati kao zvijezda naše street style priče iz srca Zagreba.

U foto galeriji pogledajte poznate dame putenih tijela u obliku pješčanog sata te druge ljepotice iz centra Zagreba koje pršte ženstvenošću.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju