Kombinacija bijelih skinny traperica i tenisica uvijek je pogodak, a zna to dobro i zgodna plavuša koja je privukla pažnju u središtu Zagreba. Izabrala je model tenisica za koji su mnogi pretpostavljali da će biti popularan samo jednu, dvije sezone, ali on odbija izaći iz mode

Tenisice na punu petu izazivaju oprečna mišljenja. I dok jedni misle da su sjajan spoj ležernog, sportskog stila s daškom seksepila te ih nose i zato jer produžuju noge, drugima takav spoj nije privlačan i smatraju ga pomodnim trendom koji je na odlasku.

'Kombinacija bijelih skinny traperica i tenisica uvijek je pogodak, a zna to dobro i zgodna plavuša koja je privukla pažnju u središtu Zagreba'

No, čini se da se tenisice na punu petu ne namjeravaju tako skoro povući s modne scene, a dokazuje to i zgodna plavuša koja je održala malu modne školicu u centru Zagreba i pokazala kako se tenisice na punu petu nose. Upečatljive crno-smeđe tenisice kombinirala je uz bijele skinny traperice, a takav spoj maksimalno je istaknuo njene lijepo građene noge. Svoj street style upotpunila je s dugačkom košuljom boje leda i crnom jaknom.

Pohvalu zaslužuje i jedan beauty detalj na ovoj ljepotici ležernog stila – plavo nalakirani nokti.

U foto galeriji pogledajte i druge dame iz Zagreba koje su za svoj street style izabrale tenisice na punu petu te modele koji se nude u trgovinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju