Dvije zgodne prijateljice prošetale su središtem Zagreba, a njihove odlične street style kombinacije nikako nisu mogle proći nezamijećeno. Naročito kada je riječ o štiklama, a teško se odlučiti čije su bolje.

Galerija Street style prijateljica iz centra Zagreba u odličnim štiklama - 2 Street style prijateljica iz centra Zagreba u odličnim štiklama - 3 Street style prijateljica iz centra Zagreba u odličnim štiklama - 5 +3 Street style prijateljica iz centra Zagreba u odličnim štiklama Jedna prijateljica odlučila se za street style koji čine skinny tamnosive traperice, zeleni svilenkasti top i crna kožnata jaknica s dodatkom u obliku pepluma. Najjači adut njezina stajlinga ipak su bile prozirne štikle s cvjetnim aplikacijama i vezanjem u stilu korzeta – vrlo seksi i atraktivne.

Dvije zgodne prijateljice prošetale su središtem Zagreba i pokazale odlične street style kombinacije, a teško se odlučiti koja ima bolje štikle

Ljubičasti lak na noktima sjajno pristaje uz ovakve sandale koje lako postaju zvijezda kombinacije koju je ova mlada dama zaokružila modernim sunčanim naočalama sa šarenim okvirom i velikom torbom boje pijeska.

Druga prijateljica odjenula je ženstvenu zelenu haljinu midi dužine koja prati liniju tijela uz koju je kombinirala sandale s remenčićima u plavoj, tirkiznoj i svjetlozelenoj boji iz Zarine kolekcije za proljeće/ljeto 2015. – ovakve štikle sigurno bi poželjela i Carrie iz "Seksa i grada"! Stajling je upotpunila trendi sunčanim naočalama mačkastog oblika i maslinastozelenom torbom.

Atraktivne prijateljice koje su prošetale zagrebačkim Cvjetnim trgom uskladile su jedan detalj – obje su imale svjetloružičasti lak na noktima na ruci, a njihove različite odjevne kombinacije stilski su zapravo vrlo slične.

Street style kombinacije drugih zgodnih dama koje su centar naše metropole učinile još ljepšim pogledajte u fotogaleriji. Ne propustite vidjeti i prvu štiklu zadarske špice za koju su se lijepili pogledi.
Street style prijateljica iz centra Zagreba u odličnim štiklama - 3 Street style prijateljica iz centra Zagreba u odličnim štiklama (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju